مواد غذایی> مشاور کانون صنایع غذایی از پیگیری انتشار تصاویر ساختگی در شبکه‌های اجتماعی با مضمون آلوده یا بی‌کیفیت بودن محصولات غذایی خبرداد و نسبت به توزیع مواد غذایی فاقد پروانه بهداشتی و سرطان‌زا هشدار داد.

علی شریعتی  با اشاره به این‌که شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی به دلیل نبود فرهنگ استفاده از این شبکه‌ها و در مواردی کم‌یاب، ناشی از تخریب تولیدکننده است، اظهار کرد: در یکی از موارد پیگیری توسط پلیس فتا مشخص شد که تعدادی جوان به دلیل بیکاری، بی‌برنامگی، نبود عرق ملی و ضعف فرهنگی اقدام به انتشار تصاویر و مطالب غیرواقعی کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به این‌که در مواردی نادر نیز انتشار شایعه با هدف تخریب صورت می‌گیرد، اظهار کرد: به دلیل وجود رقابت منفی در مواردی که بسیار اندک هستند اقدام به انتشار مطالب غیرواقعی در شبکه‌های اجتماعی می‌شود. باوجود این‌که چنین اتفاقی بسیار کم رخ می‌دهد اما نمی‌توانیم بگوییم که تخریب صورت نمی‌پذیرد.

مشاور کانون صنایع غذایی با تاکید براین‌که جوانان ساعات زیادی را صرف حضور در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند، گفت: گذر وقت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باوجود بی‌اطلاعی از فرهنگ صحیح بکارگیری این شبکه‌ها، برای جامعه ما خطر محسوب می‌شود.

شریعتی به انتشار تصاویر نادرست در شبکه‌های اجتماعی با مضمون کم‌فروشی بیسکویت، وجود حشره در ظرف خیارشور و سس و ناسالم‌بودن محصولات لبنی اشاره کرد.

به جای انتشار شایعه به استفاده از محصولات سرطان‌زا توجه کنید

وی همچنین با هشدار نسبت به فروش محصولات سرطان‌زا در بازار بدون نظارت، گفت: کسانی که به انتشار شایعه می‌پردازند بهتر است که به توزیع محصولات سرطان‌زا از جمله چیپس به نام "سنتی" و "دهه شصتی" توجه کنند.

مشاور کانون صنایع غذایی افزود: نمی‌توان گفت که در محصولات عرضه شده هیچ‌گونه مشکلی یافت نمی‌شود اما منتشرکنندگان تصاویر به ایجاد حرکت منفی کمک می‌کنند؛ اگر مشکلی وجود دارد باید از طریق مراجع قضایی پیگیری شود.

شریعتی در پاسخ به این پرسش که آیا اطلاع‌رسانی همگانی در شبکه‌های اجتماعی به دلیل ضعف در نظارت و رسیدگی به شکایات نیست؟ اظهار کرد: سازمان غذا و دارو بر صنایع غذایی نظارت می‌کند که یکی از جدی‌ترین سازمان‌ها است و به عنوان مثال می‌توان به اقدامات این سازمان درمورد روغن پالم و آب معدنی اشاره کرد؛ سازمان غذا و دارو به شدت با تخلفات برخورد می‌کند.

وی تصریح کرد: در حوزه اصناف مرکز بهداشت محیط مسئولیت نظارت را دارد و جدیت لازم دیده نمی‌شود لذا روزانه چند صد تن محصول غیر بهداشتی به فروش می‌رسد که فاقد پروانه بهداشتی و 100 درصد سرطان‌زاست.

منبع:ایسنا
کد خبر 930d4926743a4a8ea2b6d7c19263d12a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =