۰ نفر
۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵
غذا و تغذیه>کبد، خون را فیلتر کرده و هرگونه سمی را که ممکن است در آن باشد می‌زداید. کبد در متابولیسم و بهبود گوارش نیز نقش دارد.

تغذیه پرچرب، شکر تصفیه شده، افزودنی‌ها و مصرف زیاد الکل می‌تواند به کبد فشار وارد کند، چون باید بیش از حد کار کند تا از بدن دربرابر اثرات مضر این مواد محافظت کند.
اگر داروهای شیمیایی هم مصرف شود وارد کبد شده و منجربه تولید مواد سمی می‌گردد. خوشبختانه می‌توانید با یک قاشق روغن زیتون و آب لیمو هم کبدتان را سم‌زدایی کنید.

چرا روغن زیتون و آب لیمو؟

روغن زیتون: رژیم غذایی نادرست منجر به انتقال اسیدهای چرب آزاد به کبد شده، تراکم تری‌گلیسرید کبدی را افزایش داده و منجر به بیماری کبد چرب می‌گردد. حدودا ۹۰ میلیون آمریکایی کبدچرب دارند که عاملی است برای دیابت، حملات قلبی و حتی سرطان.

تحقیقاتی که نتایج آن در the World Journal of Gastroenterology منتشر شده نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون با کاهش تراکم تری‌گلیسرید کبدی در کبد و میزان تری‌گلیسرید بعد از غذا، از بیماری کبد چرب پیشگیری می‌کند.

مطالعه‌ای دیگر هم فواید روغن زیتون بکر در مقابله با آسیب مزمن کبد را تائید کرده‌است. دلیلش هم خواص آنتی‌اکسیدانی و توانایی آن برای تنظیم عملکرد سلول‌های کبد و تقویت متابولیسم است.

آب لیمو: آب لیمو نه‌تنها به سم‌زدایی(Detoxification) از کبد کمک می‌نماید، بلکه از آن دربرابر آسیب محافظت می‌کند. تحقیقی که توسط محققان هندی انجام شده نشان می‌دهد هسپریدین( نوعی بیوفلاوونید که در لیمو یافت می‌شود) توانایی محافظت از کبد دربرابر آسیب‌های ناشی از سم را دارد.

روغن زیتون و آب لیمو را چگونه مصرف کنیم
صبح قبل از هرچیزی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را در یک ظرف کوچک ترکیب کرده و فورا بنوشید.این ترکیب باید پیش از صبحانه و با معده خالی مصرف شود.سم‌زدایی کبد به تنهایی کافی نیست، شما باید تغیراتی هم در سبک زندگی‌تان ایجاد کنید. سلامت کبد با پرهیز از الکل، خوردن غذاهای تازه و اجتناب از مداوای خودسرانه تامین می‌شود.

منبع:مجله سلامت
کد خبر 847534c2a27c403c83d7613b191b150c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =