گوشت تولیدی دامداران با نهاده‌های دامی تهاتر می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: گوشت تولیدی دامداران سطح کشور با نهاده‌های دامی تهاتر می‌شود که در هفته آینده به صورت پایلوت از استان خراسان شمالی آغاز می‌شود.

ایرنا: وزیر جهاد کشاورزی گفت: گوشت تولیدی دامداران سطح کشور با نهاده‌های دامی تهاتر می‌شود که در هفته آینده به صورت پایلوت از استان خراسان شمالی آغاز می‌شود.

سیدجواد ساداتی‌نژاد روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان مانه و سملقان بر خرید تضمینی گوشت قرمز دامداران تاکید کرد و افزود: هم اینک تلاش می کنیم تا در راستای حمایت از تولید کننده های بخش دامی این طرح را به تصویب برسانیم آنان باید آرامشی برای تولید داشته باشند.

وی افزود: گوشت قرمز تولیدی مازاد را با تامین نهاده های دامی تهاتر خواهیم کرد حتی در این طرح گوشت را می توانیم صادر نیز کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هم اینک دامداران دغدغه تامین نهاده های دامی را دارند اظهار داشت: دامدار در حین تولید نباید دغدغه فروش گوشت مازاد را داشته باشد.

ساداتی نژاد افزود: حتی تلاش می کنیم تا گوشت مرغ تولید مرغداران را نیز خرید تضمینی کنیم و در اختیار آنان نهاده های مورد نیاز قرار بدهیم.

وی با بیان اینکه دامدار و مرغدار و همچنین کشاورزان بانجیب ترین قشر جامعه هستند اظهار داشت: این قشر بی ادعا غذا تولید می کنند به نوعی بهره برداران بخش کشاورزی خیر و نیکوکار هستند و در کار خود به هیچ وجه به دنبال سود نیستند.

وی افزود: کشاورزان و سایر تولید کننده های بخش کشاورزی هیچ گاه همچون دلالان عمل نکرده اند و بعضا دلالان از آنان سوء استفاده کرده اند.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی هیچ گاه تعطیل نشده است اظهار داشت: اگر صنایع و یا بخش های دیگری متوجه این باشند که دیگر سود اقتصادی ندارند کار را برای دوره ای تعطیل خواهند کرد اما این تعطیلی در بخش کشاورزی هیچ‌گاه نبوده است.

در تامین بذر وابسته هستیم

ساداتی نژاد افزود: هم اکنون در تامین بذر مورد نیاز کشور در بخش های مختلف وابسته هستیم و باید در این زمینه تلاش کنیم زیرا بذر همچون تفنگ ارزش دارد.

وی بر ایجاد کارخانه بوجاری نیز تاکید کرد و اظهار داشت: سرمایه گذاران در این زمینه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

کشت قراردادی گندمزارهای کشور

وی با بیان اینکه در سال زراعی آینده تمامی گندم سطح کشور به طور قراردادی کشت خواهد شد اظهار داشت: نباید دغدغه تامین غذا در کشور داشته باشیم که در این راستا باید کشاورزان را مورد حمایت قرار دهیم زیرا تامین این مهم چالش جهانی است.

وزیر جهاد کشاورزی اشاره ای به افزایش قیمت خرید تضمینی گندم نیز کرد و گفت: حتی قیمت کود مورد نیاز کشاورزان نیز تا ۴۵ درصد کاهش یافت تا آنان در زمینه کوددهی اراضی کوتاهی نکنند.

خراسان شمالی در صنایع تبدیلی عقب ماندگی دارد

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه استان خراسان شمالی در ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی عقب ماندگی دارد گفت: هم اینک در این خطه کشتارگاه صنعتی، واحد های تولیدی بسته بندی در زمینه های مختلف وجود دارد به همین دلیل ارزش افزوده ای نیز برای بهره برداران حاصل نخواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی بر حمایت از سرمایه گذاران در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی تاکید کرد و افزود: هم اکنون متاسفانه شیر تولیدی استان به استان دیگر حمل خواهد شد که نباید اینطور باشد.

وی با بیان اینکه از سرمایه گذاران در بخش صنایع لبنی حمایت خواهیم کرد اظهار داشت: تمامی سرمایه گذاران در حوزه های مختلف از جمله ایجاد سردخانه، بسته بندی، کارخانه خوراک دام و سایر موارد حمایت خواهند شد تا سودی عاید این استان شود.

ساداتی نژاد بر ایجاد مجتمع های دامپروری ، کشاورزی در استان خراسان شمالی تاکید کرد و افزود: در این زمینه نیز سرمایه گذاران را حمایت خواهیم کرد زیرا این خطه قطب دامپروری کشور است و پتانسیل بالایی برای تامین گوشت قرمز با کیفیت دارد.

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای بخش کشاورزی این استان ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به بخش کشاورزی اختصاص یافت.

وی بر توسعه اراضی شیب دار استان تاکید کرد و گفت: از مسوولان حوزه مرتبط می خواهیم که این اراضی را در اختیار کشاورزان برای توسعه باغ های دیم قرار دهند از مسوولان می خواهیم که در این زمینه خسیس نباشند و زمین ها را در اختیار متقاضاین قرار دهند.

ساداتی نژاد با بیان اینکه اراضی شیب دار بجنورد ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد تاکستان دارد افزود: حتی این امر را به شاخص ارزیابی مدیران استان قرار خواهیم داد تا اراضی شیب دار را در اختیار کشاورزان قرار دهند.

همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسان شمالی امروز پنجشنبه وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از مزارع الگویی، کارخانه های مرتبط با حوزه کشاورزی و صنعتی و رسیدگی به مشکلات کشاورزان و دامپروران به شهرستان مانه و سملقان سفر کرد.

در جریان این سفر وزیر جهاد کشاورززی ضمن دیدار و گفت و گوی رو در رو با بهره برداران و متولیان بخش کشاورزی استان از نزدیک با مشکلات و چالش های این حوزه آشنا می شود.

در سفر ساداتی نژاد به خراسان شمالی معاونان و مدیران بخش های مختلف وزارت جهاد کشاورزی او را همراهی می کنند.

خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این میزان ۳۰۰ هزار هکتار زراعی و مابقی باغی است و بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این حوزه فعالیت می کنند. بیشترین شاغلان استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند.

حدود ۴۴ درصد از جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند و ۳۷ تا ۴۲ درصد اشتغال این استان در حوزه کشاورزی است.

لینک کوتاه کپی لینک
کد خبر 52932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =