معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 900 هزار تن در کشور تخم مرغ تولید می‌شود. در 8 ماه ابتدای امسال 37 هزار تن صادرات این محصول را داشته‌ایم که در قیاس با سال گذشته به طور محسوسی افزایش داشته است.


حسن رکنی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام و طیور امروز در اولین همایش سراسری فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی گفت: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از وزارت جهاد کشاورزی تأمین غذا و افزایش تولید گندم است.

وی افزود: اگر این وزارتخانه در تأمین مطالبات مشکلی داشته باشد خیلی سریع نمود پیدا می‌کند،بنابراین باید با برنامه‌ریزی در جهت تأمین غذا گام بردارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در یک سال گذشته با تنش‌های مختلفی از جمله خشکسالی، سرما و گرما در بخش کشاورزی روبرو بودیم، گفت: علی‌رغم این مسائل و مشکلات در تولید گندم نسبت به سال قبل 2 میلیون تن افزایش داشتیم و امیدواریم با تلاش و برنامه‌ریزی باز هم در تولید گندم به خودکفایی نائل شویم.

وی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی دو پروژه بزرگ را در دست اقدام دارد که یکی از آنها احیای 550 هزار هکتار از  اراضی جنوب کشور است که مسئولیت این کار به وزارتخانه سپرده شده و کار با شور و شعف خاصی در حال انجام است.

رکنی به پروژه دوم اشاره کرد و اظهار داشت: در غرب کشور مقدار زیادی از منابع آبی کشور خارج می‌شود که یک طرح عظیم مشترکی بین جهاد وزارت کشاورزی و وزارت نیرو در حال انجام است و بودجه خوبی برای مهار آب‌‌های مرزی اختصاص یافته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه من با کار هیأتی موافق نیستم، اظهار داشت: کاری که یک بسیجی در وزارتخانه باید انجام دهد این است که در مسیر توسعه پایدار قدم بردارد.

وی افزود: تولید تخم‌مرغ در کشور حدود 900 هزار تن است و طبق آمار گمرک در 8 ماه ابتدایی امسال 37 هزار تن صادرات تخم‌مرغ داشته‌ایم که در قیاس با سال گذشته این رقم به طور محسوسی افزایش یافته است.

رکنی اظهار داشت: از 900 هزار تن تولید تخم‌مرغ 800 هزار تن آن در واحدهای صنعتی تولید می‌شود و مابقی آن در مجموعه واحدهای تولید مرغ بومی که این کار به همت بسیج در روستاها و استان‌های مختلف کشور انجام شده و کار مشترکی بین وزارتخانه و بسیج بوده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به یکی از سفرهایش به فرانسه و بازدید از یک پروژه پرورش بز شیری گفت: در آنجا از یک میلیون رأس بز شیری سالانه 800 هزار تن شیر استحصال می‌شد در حالی که در کشورمان از 20 میلیون رأس بز شیری حدود 300تا 400 هزار تن شیر تولید می‌شود و مقایسه این 2 رقم با یکدیگر جای تأسف برایمان دارد.

وی افزود: امکان تحول در این بخش وجود دارد و من در این خصوص راهکار می‌دهم و خودم هم حمایت می‌کنم. امیدوارم با کمک عزیزان بسیجی و جهادی بتوانیم مایه ژنتیکی این دام‌های اصلاح‌ شده را بر اساس نقشه راه در یک جمعیت وسیع‌ ترویج دهیم و به این وسیله تولید معناداری در این بخش حاصل کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: یکی از کارهای دیگر که با همت بسیج در وزارتخانه قابل انجام است این است که جمعیت دامی را رجیستر (ثبت اطلاعات) کنیم که این کار با روال اداری بسیار زمانبر است و امیدواریم با یک حرکت مشترک جهادی و بسیجی این موضوع تحقق یابد.

وی اظهار داشت: امسال در زمینه صادرات شیر، مواد لبنی و مواد پروتئینی مخصوصاً مرغ رکورددار بوده‌ایم و امیدواریم این رکوردها را در صادرات تخم‌مرغ هم حاصل کنیم.

منبع:فارس
کد خبر dd2a34ea9ef8408596705aacd53f2c77

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =