مواد غذایی> با وجود آنکه دستورالعملی برای توزیع گندم ۹۰۰ تومانی برای صنایع نان صادر شده بود، اما با استقبال این صنایع مواجه نشد.

رییس انجمن آردسازان ایران درباره وضعیت قیمت نان و توزیع گندم توسط شرکت بازرگانی دولتی به صنایع و کارخانه‌ها گفت: از زمان ممنوع شدن واردات گندم، هیچ افزایشی در قیمت نان به‌وجود نیامد، با وجود آنکه هزینه‌های واحدهای تولیدی افزایش داشته است.

محمدرضا مرتضوی افزود: زمانی که واردات گندم ممنوع شد، شاهد آن بودیم که اندکی قبل‌تر یک میلیون تن گندم ثبت سفارش شده بود و طی دو ماه اخیر به کشور وارد شد و با قیمت ۳۰۰ تومان بالاتر از حد معمول فروخته شد و دولت در راستای حمایت از صنایع و جلوگیری از این اقدام دلال‌ها، اعلام کرد که قیمت برای واحدهای صنعتی ۹۰۰ تومان است که توزیع آن آغاز شد، اما مورد استقبال این واحدها قرار نگرفت.

وی خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم گندم یارانه‌ای برای خبازی ۶۶۵ تومان است و برای صنوف نیز قرار است ۹۰۰ تومانی عرضه شود، در حالی که دولت گندم کشاورزان را با قیمت یک‌هزار و ۲۰۰ تومان می‌خرد.


عرضه گندم ۹۰۰ تومانی توسط دولت به‌جاست

رئیس هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ادامه داد: قیمت بین‌المللی گندم اگر بتواند به بازار تهران وارد شود، زیر ۸۰۰ تومان تمام می‌شود؛ بنابراین ممنوعیت واردات و اقدام دولت در عرضه گندم ۹۰۰ تومانی به جا است.

مرتضوی تصریح کرد: دولت با این اقدام جلوی سوءاستفاده عده‌ای سودجو را گرفته است.

وی یادآور شد: دولت قیمت ۶۶۵ تومانی گندم را برای نان‌های دولتی سال‌ها است که ثابت نگه داشته، اما هزینه‌های نانوایی همچنان رو به افزایش است که اگر به فکر افزایش ۲۰ درصدی در خرده‌فروشی‌ها نباشیم، از این پس شاهد نان‌های بی‌کفیت‌تر با چانه‌های کوچک‌تر خواهیم بود.

مرتضوی درباره استفاده از جوش شیرین در نان به جای مخمر تأکید کرد: استفاده از جوش شیرین ریشه قیمتی ندارد، بلکه متخلفان سلامت مردم را نشانه رفته‌اند و لازم است دستگاه‌های نظارتی هرچه سریع‌تر از فعالیت آنها جلوگیری کند.

وی در پایان اظهار داشت: استفاده از جوش شیرین ممنوع است و باید هرچه سریع‌تر به‌صورت ریشه‌ای این معضل در کشور حل شود.

منبع:ایانا
کد خبر d1943119e77645289dad3d9c4112b808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =