گمرک ایران 10 اقدام ویژه اش را برای کمک به صادرکنندگان و رونق صادرات اعلام کرد.

به گزارش فود پرس، این اقدامات به شرح ذیل است:
1- اظهار اینترنتی: با راه اندازی سامانه اظهار از راه دور صادرکنندگان می توانند از طریق دفتر محل کار خود کالاهای صادراتی را به گمرکات اظهار نمایند. به عنوان مثال صادر کننده می تواند کالای خود را از تهران به گمرک شهید رجایی بندرعباس اظهار نماید.
2- 24 ساعته بودن زمان اظهار : سامانه جامع گمرکی 24 ساعته برای ارائه خدمات به صادرکنندگان آماده سرویس دهی است بنابراین صادرکنندگان در هر ساعت از شبانه روز می توانند کالای خود را از طریق سامانه جامع گمرکی به گمرک اظهار نمایند.
3- شبانه روزی شدن تشریفات صادرات در گمرکات : گمرکات سراسر کشور برای انجام تشریفات کالاهای صادر کنندگان به صورت شبانه روزی آمادگی دارند و با تعیین شیفت های کاری بدون وقفه امور صادرکنندگان در حال انجام است.
4- ارائه خدمات به صادرکنندگان در روزهای تعطیل: گمرکات حتی در روزهای تعطیل هم به صادرکنندگان خدمات ارائه می کنند و ارائه خدمات به صادر کنندگان حتی در روزهای تعطیل هم به ویژه در مرزها انجام می گیرد.
5- پذیرش ضمانتنامه بانکی از صادرکنندگان : امکان اخذ ضمانتنامه بانکی توسط صادر کنندگان کالاهای مشمول عوارض صادراتی به جای عوارض مربوطه در گمرک فراهم شده است.
6- ارزیابی در محل کالاهای صادراتی: شرایطی فراهم شده تا مامور گمرک در محل بارگیری کالاهای صادراتی حضور یابد و نیازی به حمل کالا تا گمرک نباشد و در همان محل بارگیری ارزیابی در محل صورت پذیرد.
7- حمل یکسره: ارزیابی بر روی کامیون حامل کالای صادراتی بدون نیاز به تخلیه و بارگیری مجدد از دیگر اقدامات گمرک برای کمک به صادرکنندگان بوده است.
8- معافیت ورود موقت برای پردازش از پرداخت حقوق ورودی: گمرک قبول کرده تا مواد اولیه ای که تولید کنندگان برای تولید کالاهای صادراتی وارد می کنند ، از پرداخت حقوق ورودی معاف و در مقابل با بن بیمه یا ضمانتنامه بانکی ترخیص نمایند. در صورتیکه صادرکننده ای اقدام به ورود موقت نموده و حقوق ورودی پرداخت نماید ، در زمان صادرات حقوق ورودی اخذ شده به صادرکننده مسترد می گردد.
9- اختصاص درب و مسیر ویژه برای صادرات: برنامه ریزی شده تا در گمرکات مرزی پرتردد، اولویت رسیدگی ، انجام تشریفات و خروج محموله ها با صادر کنندگان باشد، تا محموله های صادراتی در سریع ترین زمان ممکن از گمرک خارج شوند.
10- اجتناب از ارسال مکرر نمونه محموله ها به آزمایشگاه: یکی از مواردی که به دفعات موجب معطلی صادر کنندگان می شود ارسال نمونه کالا به آزمایشگاه است که گمرک برای تسریع در امور صادرکنندگان فعال از ارسال مکرر نمونه محموله ها به آزمایشگاه اجتناب می کند.
کد خبر 6f966a13d1bc4983b6d4ea3732a83e7e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =