۰ نفر
۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۹
مرتضی سلطانی - بنیان گذار گروه صنعتی و پژوهشی زر

چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران مناسبتی مهم است؛ برهه‌ای حساس از تاریخ ایران اسلامی که باید این فرصت را مغتنم شمرد و دستاوردها، تجربیات و نقاط قوتی که در راه توسعه کشور حاصل شده است را در شرایطی که برخی کشورهای دنیا می خواهند نقاط ضعف ما را مطرح و سیاه نمایی کنند، به مردم انتقال دهد.
توفیقات نظام جمهوری اسلامی ایران در طول چهار دهه گذشته گسترده است؛ دستیابی به موفقیت‌های گوناگون در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی در سایه حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران و تلاش و ایستادگی ملت ایران آنچنان برجسته است که بعد از گذشت ۴۰ سال، ایران اسلامی را به الگویی قابل توجه در میان کشور‌های منطقه تبدیل کرده و کم نیستند کشور‌هایی که تلاش می‌کنند با ایستادگی، مقاومت و حرکت در مسیری مشابه آنچه که ایران پیموده، به دستاورد‌های هر چه بیشتری نائل شوند و به نوعی تراز و سطح خود را ارتقاء بخشند.
اشتغالزایی یکی از اهداف و آرمان های نظام اسلامی در طول 40 سال گذشته محسوب می شود، آرمانی جدی که اغلب بنگاه های اقتصادی و صاحبان کسب وکار آن را دنبال می کنند. در همین حال باید بنگاه‌های اقتصادی را محور اصلی تولید و ایجاد اشتغال در کشور دانست. بنابراین بنگاه و به طریق اولی کارآفرین،‌ نقشی محوری در اقتصاد کشور و ایجاد ارزش افزوده دارد.
در همین حال، گروه صنعتی و پژوهشی زر نیز ضمن توجه به توسعه اشتغال در کشور، توجه به جامعه، عشق به دست‌اندرکاران صنعت و بالابردن انگیزه جوانان را دنبال می کند. 
ما در این گروه صنعتی به سربلندی و آبادانی ایران می اندیشیم و جوانان را از عمق وجود دوست می داریم و سعی در هموارسازی مسیر فعالیت آنها داریم؛ چرا که توسعه اقتصاد ایران راهی جز میداندار شدن جوانان ندارد. 
اگرچه که از نظر اقتصادی در موقعیتی به سر می¬بریم که سطح مشکلات جوانان ایران قابل مقایسه با جوانان دنیا نیست. اما باید در نظر داشت در شرایط فعلی هم می توان با تلاش و پایمردی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
ما اعتقاد داریم، ایران کشوری سرشار از فرصت های ناب است، جوانان خوشفکر با شناسایی و کشف این فرصت ها موقعیت های خوبی را برای خود و  دیگر هم نسل هایشان فراهم خواهند کرد. شناسایی فرصت های ناب به ایده و تلاش نیاز دارد. ایران با جمعیت بیش از 80 میلیون نفر که درصد بالایی از آنها تحصیل‌کرده هستند، بیشترین نیروی کار متخصص را در خاورمیانه داراست و به ‌این‌ علت مسلماً پتانسیل بالایی در رشد و بهره‌وری اقتصادی خواهد داشت. با توجه به پیش‌بینی رشد تولید ناخالص ملی می‌توان ایران را یکی از بهترین کشورهای مساعد برای سرمایه‌گذاری در دنیا دانست. فرصت رشد اقتصادی بی‌سابقه‌ای پیش روی ایران است. درصورتی که از این فرصت ها به بهترین نحو و همسو با ارزش های کارآفرینی بهره برداری شود.
تاریخ 4 دهه ای زر با سنت ابتکار و ترویج ارزش‌های کارآفرینی همگام است. اگر یک مجموعه سهم نیروی انسانی قوی داشته باشد، قطعا هر غیر ممکنی را ممکن می سازد. ثروت ما دانش فنی، نیروی انسانی، برند و همبستگی مان است. با یک دنیا امید و آرزو و انرژی مثبت فردا را می سازیم. خود باوری هر غیر ممکنی را ممکن خواهد کرد.
رشد و کیفیت محصولات زر، بازتابی از انرژی و خلاقیتی است که این گروه صنعتی برای شناسایی و استفاده از فرصت‌های تازه اعمال کرده ‌است. ویژگی اصلی کارآفرین خلاقیت است. خلاقیتی که از دل آن کسب‌و‌کار، اشتغال و رفاه نه‌تنها برای خود که برای تمام هموطنان ایجاد می‌شود.  خلاقیت موتور اصلی رشد اقتصادی است. اگر امروز فاصله معناداری بین کشور‌های توسعه‌یافته و در حال توسعه وجود دارد، به‌دلیل همین تحقق و بالفعل شدن خلاقیت است. مساله اصلی آنجاست که در اقتصاد‌های توسعه‌نیافته این خلاقیت در جهت افزایش رفاه عمومی سر برنمی آورد. اینکه چرا این‌گونه است و مانعش چیست بحث دیگری می‌طلبد اما نکته آنجاست که بدون وجود خلاقیت و کارآفرینی، تحقق توسعه‌یافتگی بسی دور از ذهن خواهد بود.
ما در گروه صنعتی و پژوهشی زر با احترام به پیشکسوتان، به جوانان فرصت می‌دهیم و از آنها به میزان سن و تجربه‌شان انتظار داریم، از پیشکسوتان هم در پست‌های مشاوره‌ای کمک می‌گیریم، با این روش تاکنون بالاترین راندمان را داشته‌ایم. باید بپذیریم ما کارهایمان را انجام داده ایم و هم‌‌اکنون باید به جوانان اعتماد کنیم و کنار گود بایستیم تا هرجا لازم بود از ما مشورت بگیرند.
باور ما این است که کسب‌وکار موفق در تفاهم متقابل میان منابع انسانی است،‌ اعتماد و همکاری و انتقال دانش از طریق تعهد فردی شکل می‌گیرد. این بدان معناست که نقطه مشترک ما احترام متقابل و اشتیاق برای موفقیت در تولید است. این همسویی منافع یعنی ما در ریسک و موفقیت با همکاران مان شریک هستیم. 

کد خبر 262196d162f14f13878ee6d0856ba238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =