با اینکه معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان دو هفته پیش گفته بود شرکت‌های متخلف لبنی که بیش از ۱۵ درصد افزایش قیمت داشته‌اند ظرف دو هفته باید قیمت خود را پایین بیاورند اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

پس از پایان ماه مبارک رمضان در اقدامی بی سر و صدا و در سکوت محض رسانه‌ای از قیمت مندرج روی لبنیات مصرفی کم کم متوجه شدیم که نرخ محصولات لبنی به ویژه شیر و ماست افزایش یافته است.

با پیگیری‌های زیاد از انجمن صنایع لبنی و گزارش‌های میدانی مشخص شد افزایش 15 درصدی قیمت لبنیات با تایید ستاد تنظیم بازار از تیر ماه قانونی بوده است که شرکت‌های لبنی این افزایش را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کرده‌اند.

در این بین خبرنگار فارس از وزیر صنعت علت افزایش قیمت شیر به عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم را جویا شد که آقای وزیر هم در جواب اعلام کرد که ستاد هدفمندی یارانه‌ها رقمی را برای یارانه شیر در سال 93 در نظر نگرفته است.

در حالیکه سه روز قبل از سخنان آقای وزیر، شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور گفته‌بود به جز یارانه شیر مدارس، 200 میلیارد تومان برای یارانه شیر تا تیر ماه امسال در نظر گرفته شده است.

با تمام این اوصاف خبرنگار فارس موضوع را از سازمان حمایت از مصرف کنندگان به عنوان نهاد نظارتی بر افزایش قیمت‌ها پیگیر شد.

علیرضا رفیعی 29 مرداد به خبرنگار فارس گفت که شرکت‌های متخلف لبنی که بیش از حد قانونی(15 درصد) افزایش قیمت داشته‌اند را فراخوانده و تعهد کتبی گرفته ایم و بنا شده تا دوهفته آینده قیمت‌هایشان را پایین بیاورند.

اما اکنون با گذشته دوهفته نه تنها خبری از پایین آمدن قیمت شرکت‌های خاطی نیست، بلکه با وجود دو روز پیگیری ممتد خبرنگار فارس از معاون سازمان حمایت( همان مسئولی که قول برخورد داده بود) و پیام‌هایی مکرری که برای درخواست مصاحبه با این مدیر و روابط عمومی سازمان داده شد در نهایت با تلفن بی‌پاسخ، خاموش و یا از دسترس خارج شده مواجه شدیم!

کلام آخر اینکه تجربه و عملکردها نشان داده قیمتی که بالا رفت هرگز پایین نخواهد آمد!
کد خبر 26067e69584f4d0485e20027f1d12e64

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =