مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت اظهار کرد: اگر در بسته‌بندی فلزی ماندگاری روغن 1 تا 2 سال باشد در بسته‌بندی پلاستیکی ماندگاری کاهش پیدا می‌کند. از آنجا که نیاز به روغن وجود دارد، برای جلوگیری از ذخیره‌سازی تصمیم گرفته شد از بسته‌بندی پلاستیکی استفاده شود و به بازار در عرضه شود.

صدیف بیک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در مورد عرضه روغن جامد در کیسه‌های پلاستیکی گفت: عموما روغن‌های مایع داخل پت‌های پلاستیکی هستند و روغن‌ها در احجام بالا برای ماندگاری بیشتر به ویژه برای روغن‌های جامد و نیمه جامد که احتمال خورندگی دارند، در ظرف‌های حلبی و فلز بسته‌بندی می‌کنند. برای اینکه هزینه‌های تولید کاهش پیدا کند و همینطور به این علت که امکان نگهداری طولانی‌مدت آن وجود نداشته باشد، تصمیم بر این شد که در روغن‌های 5 کیلوگرمی به جای بسته‌بندی فلزی از بسته‌بندی‌هایی با جنس پت و پلاستیک استفاده شود.

وی افزود: بنابراین اینطور نیست که روغن جامد در نایلون عرضه شود. پلاستیک‌های مورد استفاده بهداشتی هستند و بدون پروانه بهره‌برداری اجازه بسته‌بندی به واحدهای تولیدی داده نمی‌شود.

مدیرکل دفتر امور بازرگانی وزارت صمت اظهار داشت: اگر در بسته‌بندی فلزی ماندگاری روغن 1 تا 2 سال باشد در بسته‌بندی پلاستیکی ماندگاری کاهش پیدا می‌کند. از آنجا که نیاز به روغن وجود دارد برای جلوگیری از ذخیره‌سازی تصمیم گرفته شد از بسته‌بندی پلاستیکی استفاده شود و به بازار در عرضه شود.

بیک‌زاده در مورد نبود حلب روغن گفت: دسترسی به حلب نیز وجود دارد. قیمت همه این مواد اولیه در بورس تعیین می‌شود و مواد پتروشیمی در دسترس‌تر از حلب هستند. همچنین حلب باید قلع‌اندود شود که در دسترس واحدهای تولیدی قرار بگیرند.

وی افزود: مواد پلاستیکی سهل‌الوصول‌تر و کم‌هزینه‌تر هستند. اگر تولیدکننده بخواهد سریعا به تقاضای بازار واکنش نشان دهد، مواد پلاستیکی در دسترس‌تر هستند.


کد خبر 6bc42940d1924e3888c9fa5bb9cc0edf

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جعفر ساعی ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
    2 0
    واقعا تنظیم بازار با تغییر ظرف روغن ممکنه؟!!
  • در حسرت روغن ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
    2 0
    روغن از این وضعیت قحطی در بیاد اصلاً توی گونی بریزن ما می خریم