کشاورزی> وزارت صنعت اعلام کرد: میوه های دپو شده اصلا مرتبط با طرح تنظیم بازار شب عید نبوده و صرفاً ناشی از منفعت طلبی برخی از واسطه گران بازار بوده که با عدم عرضه در زمان افزایش تقاضا، قصد ایجاد تنش در بازار را داشتند.

 وزارت صنعت در واکنش به انتشار خبری تحت عنوان " مقصر فساد هزاران تن میوه شب عید کیست" در این رسانه به ارائه توضیحاتی پرداخته است.  

در این توضیحات که به نقل از معاون بازرگانی داخلی و دبیر ستاد تنظیم بازار است آمده :

- بر اساس بند 4 ماده 1 قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب مورخ 05/08/99 مجلس شورای اسلامی، تعیین سیاست های اجرایی صادرات و واردات محصولات اساسی کشاورزی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه به عهده شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی با مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی می باشد.

- اجرای طرح خرید، ذخیره‌سازی و توزیع میوه ایام پایانی سال 1399 و نوروز 1400 به میزان 27 هزار تن پرتقال تامسون شمال و والنسیا و 15 هزار تن سیب درختی (قرمز و زرد) با هدف حمایت از تولیدات داخلی و بهره‌مندی عمومی خصوصاً اقشار کمتر برخوردار و تنظیم بازار،توزیع میوه در ایام پایان سال از تاریخ 24/12/1399 با واگذاری تعیین قیمت به کارگروه‌های استانی درسقف یارانه سال 1398 آغاز و اقدام گردید. هماهنگی با زنجیرههای تولیدی و توزیعی بخش خصوصی و سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با حضور استان‌های معین تولیدکننده سیب درختی و پرتقال (آذربایجانغربی، مازندران و دماوند) به منظور واگذاری غرفه رایگان جهت توزیع مکفی سیب و پرتقال به طوری که سودجویان و دلالان در ایام پر مصرف نتوانستند بازار را دچار نوسان قیمت نمایند.

با توجه به  انتشار اخبار فاسد شدن میوه‌های طرح تنظیم بازار بدینوسیله اعلام می دارد: میوه های دپو شده اصلا مرتبط با طرح نبوده و صرفاً ناشی از منفعت طلبی برخی از واسطه گران بازار بوده که با عدم عرضه در زمان افزایش تقاضا، قصد ایجاد تنش در بازار را داشتند.

این نکته ضروریست: در حال حاضر قیمت میوه در بسیاری از اقلام از جمله سیب درختی، پرتقال، موز و ... روند کاهشی دارد و بازار از منظر تامین کالا با قیمت مناسب و متعارف، نسبتاً پایدار است.

منبع:تسنیم
کد خبر 21c8e9f446b345d1b63e0a7e24e06184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =