صنایع غذایی> بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه صنایع غذایی شیرین عسل با بیان اینکه بخش خصوصی باید متولی اقتصاد کشور شود گفت: کارآفرینان بهترین گزینه برای اداره‌ اقتصاد کشور هستند.
یونس ژائله در مراسم تقدیر و اهدای مدرک افتخاری دکترای مدیریت کسب و کار Doctorate of Business Administration (DBA) به وی در تالار وحدت دانشگاه تبریز با اشاره به شرایط سخت اقتصادی کنونی گفت: در روزهای سخت و شرایط بد هم می‌شود رشد کرد و تنها با تلاش، پشتکار و امید می‌توان به پیروزی دست یافت.
این نخبه‌ اقتصادی جهان اسلام ادامه داد: در طول ۴۰ سال گذشته کشور به پیشرفت‌های بزرگی دست یافته ولی در مسائل اقتصادی هنوز مشکلات زیادی پابرجاست و باید کار را به کاردان و اهل آن سپرد.
وی اضافه کرد: نباید به دنبال مقصر بگردیم، بلکه باید دست به دست هم بدهیم و با تلاش و پشتکار در این جنگ ظالمانه‌ اقتصادی پیش رویم.
این صادرکننده‌ نمونه‌ کشور با اشاره به کمبودهای موجود گفت: بخش خصوصی کشور تاکنون مسئولیت‌پذیر نبوده و باید وارد میدان شود و دولت نیز به این قشر میدان دهد تا بخش خصوصی متولی اقتصاد کشور شود.
به گفته‌ وی؛ دولت هیچگاه بنگاه‌دار خوبی نبوده و با ساعات کار اداری نمی‌توان موفق بود، ولی کارآفرینان بهترین گزینه برای اداره‌ی اقتصاد کشور هستند و آنها همچون دوی امدادی باید تلاش‌ها و تجارب خود را به نسل‌های جوان‌تر منتقل کنند.
ژِائله خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه که تالار وحدت را پر کرده بودند گفت: ایرانیان و دانشجویان نباید ناامید شوند چرا که همه‌ این سرزمین پر از فرصت‌های فراوان است و باید برای نجات کشور دست به دست هم دهیم و از جزیره‌ای فکر و عمل کردن دست برداریم.
وی با بیان اینکه با محکوم کردن این جناح یا آن جناح مشکلی حل نمی‌شود بلکه هدف باید تولید ثروت در کشور باشد، یادآور شد: کارآفرینان بهترین افراد برای این هستند که متولی تولید ثروت باشند و دولت‌ها باید تنها نقش کنترل و نظارت اقتصاد را برعهده داشته باشند. این درست نیست که دولت بیش از ۸۵ درصد اقتصد کشور را برعهده بگیرد اقتصاد کشور پیشرفت نمی‌کند و همین امر باعث ناامیدی قشر وسیعی از نخبگان و ترک کشور توسط آنها می‌شود.
رئیس هیات مدیره‌ گروه صنایع غذایی شیرین عسل ایران را کشوری دانست که قادر است با مدیریت درست و پشتکار جزو ده اقتصاد برتر دنیا باشد و افزود: باید در دانشگاه‌ها روش علمی و عملی توامان آموزش داده شود. مهارت‌آموزی مهمترین اصل برای موفقیت دانشجویان در بازار کار است، به همین منظور تفاهمنامه‌ای برای آموزش دانشجویان با دانشگاه تبریز در حال انقیاد است.
ژائله در ادامه سخنرانی به ارتباط ناگسستنی صنعت و دانشگاه اشاره نمود.
وی ادامه داد: تبریز و آذربایجان پایه‌ اقتصاد، تجارت و صنعت در کشور است و باید تبریز پایلوت ارتباط صنعت با دانشگاه باشد و جوانانی تثبیت شوند تا بتوانند کالاهای تولید داخلی را به جهانیان عرضه کنند.
وی نقش نیروی انسانی را در مدیریت بنگاه‌های اقتصادی کشور بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌ها و مدیریت درست و تلاش و پشتکار می‌تواند بهره‌وری اقتصادی کشور را بسیار افزایش دهد. مسئولیت بخش اقتصاد نیز باید به کارآفرینان واقعی تحویل داده شود و از آنها متقابلا کار خواسته شود.
وی وجود بیش از ۲۵ هزار دانشجو در دانشگاه تبریز را ظرفیت بزرگی دانست و گفت: دانشجویان باید با قدرت پای کار بیایند.
یونس ژائله با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۸ پروژه در مجموعه‌ تحت مدیریت وی در حال اجراست که در هر کدام تقریبا ۵۰۰ نفر جذب کار خواهند شد، اضافه کرد: کشت و صنعت مغان را به قیمت ۱۸۶۰ میلیارد طی مزایده‌ای خریداری و طی یک ماه گذشته ۱۰ هکتار گلخانه ایجاد و بیش از ۱۵۰ تن شیر برداشت کرده‌ایم و طبق برنامه‌ریزی‌ها طی سال‌های آتی بیش از ۱۵هزار اشتغال جدید ایجاد خواهیم کرد.
گفتنی است  طی مراسمی دکترای افتخاری مدیریت کسب و کار توسط ریاست دانشگاه تبریز به  یونس ژائله کارآفرین برتر کشور و بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه صنایع غذایی شیرین عسل اعطا شد.
کد خبر 14fe184de5b144f592ca6009cb668fa3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =