به گزارش روابط عمومی گروه زر، این آثار که با تألیف مرتضی سلطانی، رضا مشهدیزاده، پروفسور فریدون رهنما رودپشتی، آرش سلطانی و آرمان سلطانی و دکتر مسعود نوروزیان منتشر شدهاند، به موضوعاتی همچون کارآفرینی پایدار، تابآوری مالی در فینتک، تأثیر انقلابهای صنعتی چهارم و پنجم بر کارآفرینی، و حاکمیت شرکتی در کسبوکارهای نوآورانه میپردازند.
این کنفرانس با همکاری مرکز پژوهشی مهندسی مالی و سرمایهگذاری بازارساز و همراهی اساتید برجسته از دانشگاههای آزاد اسلامی، تهران، الزهرا، تربیت مدرس، علامه طباطبایی، خوارزمی و سایر دانشگاههای معتبر کشور برگزار شد. همچنین، شرکتهای فعال در حوزه صنعت و تولید همچون گروه صنعتی زر، بازار پول و سرمایه، بانکها، شرکت مخابرات ایران و کمیسیون انجمنهای علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این رویداد علمی مشارکت داشتند.
ضرورت حمایت از نخبگان و کارآفرینی
در یکی از پنلهای تخصصی کنفرانس، دکتر رضا مشهدیزاده، معاون اقتصادی و مالی و عضو هیات مدیره گروه زر، با تأکید بر لزوم حمایت از نخبگان و کارآفرینان، اظهار داشت: مشکل این نیست که نخبگان از کشور خارج شوند، بلکه می بایست مسیر پرورش نخبگان را سهل کنیم و اساتید با روشن کردن نگرش تفکر طراحی، دانشجویان را به مسیر خلق کسب و کار و حل مسائل خارج از چهارچوب سوق دهند.
مشهدی زاده تاکید کرد: اینکه امروز ایرانیان نقش آفرینی بسزایی در جهان دارند و برای مثال معاون ایلان ماسک یک ایرانی است، می بایست برای ما قابل توجه بوده و کارها را به جوانان بسپاریم، زیرا آینده کسب و کارها با حمایت از جوانان و استفاده از ابزارهای نوین مالی و استارتاپ ها خواهد بود.
وی با اشاره به رویکرد خود در پرورش مدیران مالی و جابجا شدن آنان در صنایع کشور گفت چنانچه به دهکده جهانی اعتقاد داشته باشیم، باید شرایطی فراهم کنیم که استعداد های بین المللی جذب شوند و امکان استفاده از تفکر و اختراعات دانشمندان ایرانی در کشور به وجود بیاید.
رونمایی از این چهار کتاب در حوزه مالی و کارآفرینی، بیانگر اهمیت مهندسی مالی و مدیریت سرمایهگذاری در توسعه اقتصادی کشور است. برگزاری سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی مالی ایران با حضور اساتید، نخبگان، مدیران صنعتی و سرمایهگذاران، بستر مناسبی را برای بررسی چالشها و فرصتهای جدید در این حوزه فراهم کرد.
نظر شما